Zoek je vliegtickets voor goedkope vluchten naar Sevilla? Dan hebben wij e allerbeste deals voor jou gemaakt. Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is je vliegtickets boeken. Natuurlijk is er per aanbieder een prijsverschil en verschilt de prijs weer per periode. Zo zijn de tickets in de vakantieperiodes vaak duurder dan buiten de vakanties om.

Je wilt natuurlijk een ticket voor een lage prijs, omdat je dan meer geld overhoudt voor je vakantie in Sevilla. Gelukkig zijn er een aantal handige trucjes om voordelig een ticket te boeken.

Kies voor een ander vliegveld

Kijk eens niet voor goedkope vluchten vanaf Schiphol, maar kies voor een ander vliegveld, zoals Eindhoven of Rotterdam. Soms zijn de vluchten vanaf deze kleinere luchthavens veel goedkoper.

Vlieg door de week

Goedkope vluchten naar Sevilla? Vlieg dan door de week in plaats van in de weekend. De ticketprijzen zijn veel goedkoper op een doordeweekse dag, dan op vrijdag, zaterdag en zondag. Dit kan je al snel honderd euro schelen.

Boek op dinsdag of woensdag

Je kunt een vliegticket het beste op dinsdag of woensdag boeken. De meeste airlines zetten dan hun nieuwe aanbiedingen online. Verder is het ook een tip om in de daluren op zoek te gaan naar een ticket. ’s Avonds laat of ’s nachts zijn er minder mensen online en is het aanbod dus groter. Aangezien er dan minder vraag is naar vliegtickets, liggen de prijzen vaak lager. Dit is ook zo in de ochtend, als veel mensen aan het werk zijn. Zo rond 17.00 tot 22.00 uur zijn er meer mensen online en is er dus meer vraag naar vliegtickets. Hier spelen aanbieders slim op in door de ticketprijzen dan te verhogen.

Blijf vergelijken

Heb je een ticket naar Sevilla gezien? Boek deze dan niet gelijk, maar vergelijk de prijs eerst met die van de andere aanbieders. Je komt dan misschien een nog voordeliger ticket tegen. Door prijzen te vergelijken, vind je altijd de voordeligste tickets.

Beperk je bagage

Het is vaak het voordeligste om alleen met handbagage te vliegen. Wil je toch meer bagage meenemen? Dan betaal je hier extra voor. Als je maar een paar dagen naar Sevilla gaat, is het dus beter om enkel handbagage mee te nemen. Wanneer je langer gaat, is het een tip om bij het boeken van je vlucht direct bagage bij te boeken. Als je dit op het vliegveld doet, betaal je hier vaak een erg hoge prijs voor.

Houd ook rekening met de maximale formaten van je (hand)bagage. Als deze niet voldoet aan de richtlijnen, worden er op het vliegveld vaak extra kosten in rekening gebracht. Verder kan het zijn, dat je dan niet alles mee mag nemen.

Het hele jaar door

Vanaf Schiphol en Eindhoven gaan er het hele jaar door, dagelijks vluchten naar Sevilla Airport. De vlucht duurt ruim 2,5 uur. Alle vluchten gaan rechtstreeks. Binnen een paar uurtjes ben je dus in het warme, zonnige zuiden. Transavia, Vueling en Ryanair bieden voordelige vluchten naar Sevilla aan.

België of Duitsland

Woon je niet ver van België af? Dan kun je er ook voor kiezen om te vliegen vanaf Brussel of Charleroi. Vanaf deze luchthaven gaan er meerdere keren per week vluchten naar Sevilla Airport. Als je vlakbij Duitsland woont, dan kun je weer vanaf Düsseldorf naar Sevilla vliegen.